• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 12 °C

Emekli İmamdan Şoke Eden Gelişme Cinsel Gücü Artırıcı....

Emekli İmamdan Şoke Eden Gelişme Cinsel Gücü Artırıcı....
Emekli imam şok etkisi YArattı. BUrsa da yaşamakla olan bir emekli imamın evine baskın düzenlendi. Baskında şoke eden anlar yaşanıldı. İmamın evinde tam tamına beş bin sigara ve cinsel gücü arttırıcı haplar bulunu bu gelişme sosyal medyaya bomba gibi düşt

Emekli imam şok etkisi YArattı. BUrsa da yaşamakla olan bir emekli imamın evine baskın düzenlendi. Baskında şoke eden anlar yaşanıldı. İmamın evinde tam tamına beş bin sigara ve cinsel gücü arttırıcı haplar bulunu bu gelişme sosyal medyaya bomba gibi düştü.

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri dün saat 02.00 sıralarında bir ihbar üzerine Orhaniye Mahallesi Cevher Sokak ve Yenişehir Caddesi'ndeki bir işyerine baskın düzenledi. Ev ve işyerinde yapılan aramada 5 bin paket kaçak sigara ile 250 adet cinsel gücü arttırıcı olduğu bildirilen hap ele geçirildi. Sigara ve haplarla ilgili gözaltına alınan Hüseyin D.'nin emniyet müdürlüğünde yapılan sorgulaması sonucu Ankara'nın dikmen İlçesi'nde imam olarak görev yaptıktan sonra emekli olduğu ortaya çıktı.
 

Bu haber toplam 1296 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim