• BIST 9118.67
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Siirt 19 °C

Erdoğan: 'Paralel’le Mücadeleden Dönüş Yok'

Erdoğan: 'Paralel’le Mücadeleden Dönüş Yok'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, paralel yapıyla ilgili Milli Güvenlik Kurulu’nda alınan tavsiye kararının sıradan bir karar olmadığını, bu yapıya karşı mücadeleden dönüş olmadığını kaydetti.

4. Esnaf ve Sanatkârlar Şurası’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, paralel yapının esnaf ve sanatkara da büyük zarar verdiğini ifade ederek, "Paralel yapının esnafımız ve sanatkarımıza nasıl musallat olduğunu, kimi zaman gönüllü olarak ama çoğu zaman şantaj ve kumpasla esnafımızı sömürdüğünü bugün artık çok net olarak gördük görüyoruz" dedi.

 

Ekvator Ginesi’nde paralel yapıyla ilgili yaptığı açıklamaların birilerini rahatsız ettiğini söyleyen Cumhurbaşkanı, "Afrikalı dost ve kardeşlerimizi uyarmak bizim en tabii vazifemizdir. Farklı maskeler altında misyoner ve ajan tavrıyla bu yapının Afrika’yla faaliyet göstermesi, ülkemiz adına da kardeş ülkeler adına da ciddi bir tehdittir" diye konuştu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, paralel yapıyla ilgili Milli Güvenlik Kurulu’nda alınan tavsiye kararının sıradan bir karar olmadığını belirterek,"Bugünden geriye dönüş olmayacak. Türkiye’nin uçması lazım" dedi.


Erdoğan, çözüm süreci konusundaki söylenti ve şehir efsanelerinin dikkate alınmamasını, bu sürecin bir taviz ve pazarlık süreci olmadığını anlattı.Erdoğan bir de müjde verdi. Cumhurbaşkanı, prim borcundan dolayı emekli olamayan Bağ-Kur’luya Halkbank’ın kredi vereceğini duyurdu.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1856 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim