• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 12 °C

Erdoğan'dan Çok Önemli Açıklamalar

Erdoğan'dan Çok Önemli Açıklamalar
İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantında İnovasyon konusunda başarılı olan firmaların temsilcilerine plaket veren Erdoğan, ardından katılımcılara hitap etti.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İnovasyon Haftası kapanış toplantısına katıldı. İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantında İnovasyon konusunda başarılı olan firmaların temsilcilerine plaket veren Erdoğan, ardından katılımcılara hitap etti.

“KARİKATÜRİZE ETTİĞİMİZ 'ZİHNİ SİNİR PROJELERİ' İNOVASYONUN İLK BASAMAĞI”
İnovasyon konusunun Türkiye’nin 2023 hedeflerindeki en önemli unsurlardan biri olduğunu söyleyen Erdoğan, “Her vatandaşın cebindeki telefonları, bilgisayarları yazılımları siz tasarlayıp geliştiremiyorsanız o aletlerin yaygın şekilde kullanılması sizi arzu ettiğiniz yere taşıyamıyor. Aslında toplumumuz yeni fikirler geliştirme konusunda oldukça başarılıdır.

Bizim “Zihni Sinir Projeleri” diye karikatürize ettiğimiz şey, gelişmiş ülkelerde inovasyonun ilk basamağını oluşturan yeni fikirler üretimidir. Elbette her fikir ticarileştirilemez ama ticarileştirilebileni nları bulmak için yeni fikirleri desteklemek gerekiyor. Yüzlerce binlerce fikirden bir tanesi doğru şekilde değerlendirildiğinde ortaya sizi dünya çapında öne çıkaracak bir ürün çıkabilir” dedi.

Bu haber toplam 1270 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim