• BIST 8718.11
  • Altın 2247.132
  • Dolar 32.3242
  • Euro 35.1624
  • Siirt 7 °C

Fethullah Gülen ile ilgili şok yakalanma kararı

Fethullah Gülen ile ilgili şok yakalanma kararı
Türkiye de son zamanın en çok konuşulan bomba ismi olan FEthullah GÜlen ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanılıyor. İSTanbul Cumhuriyet başsavcılığının Fethullah Gülen hakkında silahlı terör örgütü kurmak ve yönetmek suçlarından yakalanma kararı çıkardı

Türkiye de son zamanın en çok konuşulan bomba ismi olan FEthullah GÜlen ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanılıyor. İSTanbul Cumhuriyet başsavcılığının Fethullah Gülen hakkında silahlı terör örgütü kurmak ve yönetmek suçlarından yakalanma kararı çıkardığı ortaya çıktı bu çok önemli gelişmeler Türkiye gündemine bomba gibi düştü. 1.Sulh Hakimliği tarafından kabul edildiği ortaya çıktı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 14 Aralık soruşturması kapsamında, şüpheli Fethullah Gülen hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti. 1. Sulh Ceza Hakimliği, savcılığın talebini kabul etti.

14 Aralık'ta başlayan Tahşiye soruşturması kapsamında, ABD'de yaşayan Fethullah Gülen hakkında 'suç örgütünün lideri' olduğu gerekçesi ile yakalama kararı çıkartıldı. İstanbul Cumhuriyet savcısının yakalama kararına yönelik talebi mahkeme tarafından onaylandı.

Bu haber toplam 1434 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim