• BIST 9645.02
  • Altın 2415.439
  • Dolar 32.5459
  • Euro 34.6957
  • Siirt 17 °C

Fethullah Gülenden Şok Kırmızı Bülten Açıklaması

Fethullah Gülenden Şok Kırmızı Bülten Açıklaması
Son zamanların en çok konuşulan çok önemli isimleri arasında yer almakta olan FEthullah gülen ile ilgili çok önğemli gelişmeler yaşanıldı. Gülen, PEnsilvanyadan hakkındaki kırmızı bülten iddialarına sert bir şekilde kyanıt verdiği ortaya çıktı."Kırmızı bü

Son zamanların en çok konuşulan çok önemli isimleri arasında yer almakta olan FEthullah gülen ile ilgili çok önğemli gelişmeler yaşanıldı. Gülen, PEnsilvanyadan hakkındaki kırmızı bülten iddialarına sert bir şekilde kyanıt verdiği ortaya çıktı."Kırmızı bülten falan, başım gözüm üstüne" dedi. Soruşturmada 32 numaları şüphelinin Gülen olduğunu gösteren bir belge ortaya çıktı.

Gülen Cemaati lideri Fethullah Gülen, Cemaat'e yakın Zaman Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ve Samanyolu Yayın Grubu Genel Müdürü Hayrettin Karaca'nın gözaltına alınması hakkında bildiri yayınladı. Gülen bu iki ismin yerinde olmak niyetinde olduğunu belirtti . Kendisi hakkında Kırmızı Bülten ile arama kararı çıkarılacağı iddia edilmesi ile alakalı olarak ise "Tuttururlarsa ne güzel ve hoş, baş göz üstüne" diye belirtti . Açıklaması Herkul.org sitesinde yayınlandı.

Bu haber toplam 1578 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim