• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 20 °C

Gülen Hocaefendi Yine Bombaladı!

Gülen Hocaefendi Yine Bombaladı!
Gülen Cemaatli lideri Fethullah Gülen hakkında çıka dedikodularla ilgili olarak çok sert açıklamalarla yanıtlarla cevap verdi.Fethullah Gülen kırmızı bültenle ilgili olarak aranmasına şu ilginç cümlelerle cevap verdi.Gülen Cemaatli lideri yine bomba açıkl

Gülen Cemaatli lideri Fethullah Gülen hakkında çıka dedikodularla ilgili olarak çok sert açıklamalarla yanıtlarla cevap verdi.Fethullah Gülen kırmızı bültenle ilgili olarak aranmasına şu ilginç cümlelerle cevap verdi.Gülen Cemaatli lideri yine bomba açıklamalarda bulundu.

Fethullah Gülen hakkında çıkan kırmızı bülten iddialarıyla ilgili şok açıklamalarda bulundu.Gülen’in şok açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Gülen, "Ama bütün bunlarla bir sindirme meselesi hedefleniyorsa, kat'iyen bilmeliler ki hakiki mü'minler hiçbir zaman nifak düşüncesi karşısında eğilmemiştir. Hele asla secdeye hiç kapanmamıştır. Hep dimdik durmuşlardır" değerlendirmesinde bulundu.

 

Fethullah Gülen, herkül.org'da yayınlanan yeni sohbetinde, Zaman gazetesi ve Samanyolu televizyonuna yapılan operasyonlara da değindi. “Gülen, gözaltına alınanlar konusunda, "O arkadaşların yerinde olmak isterdim" dedi. Gülen, şunları söyledi:

 

“Ben birkaç defa tutuldum, tevkif edildim, içeriye atıldım. Hem askerde hem de sivilde. Fakat bir panik hatırlamıyorum yani. Belki o esnada olmuştur. Bir tekme yemişsiniz, hiç sarsılmadım falan demezsiniz ama, böyle içimi yokluyorum da, şimdi Ekrem Bey'in yerinde, Hidayet Karaca'nın yerinde ve onların arkadaşlarının yerinde olmayı zannediyorum arzu eden çok insan vardır.”

Hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkarılacağı iddialarını da değerlendiren Gülen, şöyle konuştu:

"Bu arada istidradi şunu da diyeyim: Kırmızı bülten filan... Tuttururlarsa şayet, fe ni'me ve biha! Fe ni'me ve biha... Ama bütün bunlarla bir sindirme meselesi hedefleniyorsa, kat'iyen bilmeliler ki hakiki mü'minler hiçbir zaman nifak düşüncesi karşısında eğilmemiştir. Hele asla secdeye hiç kapanmamıştır.”

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1391 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim