• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 12 °C

HDPli Hasip Kaplan Yine Bombaladı!

HDPli Hasip Kaplan Yine Bombaladı!
HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan TBMM’de yaptığı konuşmayla yine gündeme bomba gibi düştü.TBMM Genel Kurulu’nda 2015 yılı bütçesi görüşmesi için söz alan ve kürseye çıkan Hasip Kaplan Cumhur-u Reis Recep Tayyip Erdoğan ve bütçe görüşmesi ile ilgili a

HDP  Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan TBMM’de yaptığı konuşmayla yine gündeme bomba gibi düştü.TBMM Genel Kurulu’nda 2015 yılı bütçesi görüşmesi için söz alan ve kürseye çıkan Hasip Kaplan Cumhur-u Reis Recep Tayyip Erdoğan ve bütçe görüşmesi ile ilgili açıklamalarıyla bomba etkisi yarattı.

TBMM Genel Kurulu 2015 Bütçe görüşmeleri yine bilindik şok görüntülere sahne oluyor.HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan 2015 yılı bütçe görüşmelerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bütçeyi çok sert bir dille eleştirdi. TBMM Genel Kurulu'nda 2015 yılı bütçe görüşmelerinde HDP adına konuşan Hasip Kaplan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve bütçeye tepki gösterdi.

 

Kaplan, konuşmasında silüeti bozduğu gerekçesiyle tartışılan 16/9 kulelerinin yer aldığı resmi göstererek hükümeti eleştirirken "Tarihe sahip çıkalım derken tarihi katlettiniz. İşte size İstanbul'un silüeti. Bu sizin fotoğrafınız ey iktidar. Bu silüet sizin imar anlayışınız. Beton anlayışınız. Zalim anlayışınız" dedi.

 

"Bu bütçe en çok kazananın en az vergi verdiği, en kazananın en çok vergi verdiği bir devlet, hükümet bütçesi bu" ifadelerini kullanan Kaplan, "Bu bütçe Ermenekli Recep Amca'nın bütçesi değil. Bu bütçe zat-ı şahanelerin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Başkanın. İki Recep var. Bir bu Recep bir de bu Recep. Saraylarınız, dolarlarınız bol olsun fakat zekat vermeyen Müslümanlardan din tüccarlarından, vergi vermeyen zenginlerden HDP hesap soracaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1507 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim