• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • Siirt 12 °C

İngiltere Prensi küçük kızlara tecavüz etti iddiasına yalanlama geldi

İngiltere Prensi küçük kızlara tecavüz etti iddiasına yalanlama geldi
SİİRTAJANS.COM-İngiltere Prensi küçük kızlara tecavüz etti iddiasına yalanlama geldi Amerika'da yaşayan bir kadın 17 yaşındayken prens ile zorla ilişkiye girdim deyince adeta kızılca kıyamet koptu. 2. Elizabeth'in oğlu Prens Andrew'un reşit olmayan bir k

SİİRTAJANS.COM-İngiltere Prensi küçük kızlara tecavüz etti iddiasına yalanlama geldi  Amerika'da yaşayan bir kadın 17 yaşındayken prens ile zorla ilişkiye girdim deyince adeta kızılca kıyamet koptu. 2. Elizabeth'in oğlu Prens Andrew'un reşit olmayan bir kızla cinsel ilişkiye girdiği iddialarını yalanladı.

 BBC internet sitesinde, yasal sebeplerle adı açıklanmayan bir kadının Florida eyaletinde bir mahkemeye sunduğu belgelerde Prens ile 1999 ve 2002 arasında henüz küçük yaştayken üç ayrı yerde (Londra, New York ve Epstein'ın özel mülkü olan bir Karayip adasında), cinsel ilişki kurmaya zorlandığını öne sürdüğünü yazdı.

İngiltere Prensi küçük kızlara tecavüz etti iddiasına yalanlama geldi

İddiada bılunan Kadının henüz 17 yaşındayken banker Jeffrey Epstein'in, kendisini Prens Andrew da dahil bazı erkeklerle cinsel ilişkiye zorladığını iddia ederek dava açtığı ve Epstein'in 2008 yılında cinsel suçlardan mahkum olduğu belirtildi. Kadının savcıların konuyu ele alışını sorgulamak için bu hafta açtığı yeni davada aynı belgeleri mahkemeye sunduğu ifade edildi.

Buckingham Sarayı'ndan seks iddialarına flaş yalanlama geldi

Kraliçe'nin resmi konutu Buckingham Sarayı ise konuyla ilgili bir açıklama yaparak, Prens Andrew hakkındaki iddiaları yalanladı. Saray sözcüsü, devam eden yasal süreçlerle ilgili daha fazla yorum yapılamayacağı söyledi.

Bu haber toplam 2021 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim