• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 12 °C

IŞİD'in 150 kadını İdam Ettiği İddiası Gündemi Çalkaladı!

IŞİD'in 150 kadını İdam Ettiği İddiası Gündemi Çalkaladı!
IŞİD Irak Şam İslam Devleti kıyımlarına son sürat devam ediyor.IŞİD Irak’ın Felluce kentinde 15 kadını idam ettiği iddia edildi.IŞİD’in şok idam haberi gündeme bomba gibi düştü. IŞİD'in, "militanlarla evlenmeyi itiraf etmeyen 150 kadını idam ettiği" ileri

IŞİD Irak Şam İslam Devleti kıyımlarına son sürat devam ediyor.IŞİD Irak’ın Felluce kentinde 15 kadını idam ettiği iddia edildi.IŞİD’in şok idam haberi gündeme bomba gibi düştü. IŞİD'in, "militanlarla evlenmeyi itiraf etmeyen 150 kadını idam ettiği" ileri sürüldü.  Irak İnsan Hakları Bakanlığından gercekleşen yazılı açıklama yaptı.

Irak İnsan Hakları Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, IŞİD örgütünün, Felluce kentinde çok sayıda cinayet operasyonlarını gerçekleştirdiği ve öldürülenlerin Saklaviyye Nahiyesi ile el-Cavlan Mahallesi'nde toplu mezarlara defnettiği belirtildi.

 

Örgütün, kentteki El-Hadra El-Muhammediyye Camisi'ni hapishaneye çevirerek, kadın ve erkeklerden oluşan çok sayıda kişiyi tutukladığı aktarılan açıklamada, "Felluce'de terör örgütü IŞİD militanlarıyla 'cihad nikahını' kabul etmeyen bazıları hamile 150 kadının, Ebu Enes el-Libi adındaki militan tarafından idam edildiği" belirtildi.

 

Açıklamada IŞİD örgütünün, Enbar vilayetine bağlı Hadise ilçesinin kuzeyindeki el-Vefa nahiyesi sakinlerinden yüzlerce kişiyi ölümle tehdit ederek göçe zorladığı öne sürülerek, "Söz konusu aileler, evlerini terk ederek çölde mahsur kaldı. Göçün zor şartları altında onlarca çocuk hayatını kaybetti" ifadesine yer verildi.

 

Bu haber Google arama motoru kullanılarak Kaynak Site olan bu site den alıntı yapılmıştır. Haberin tüm sorumluluğu kaynak siteye aittir ve sitemiz bu haber dolayısı ile sorumlu tutulmamalıdır. Buna rağmen haberin kaldırılmasını istiyorsanız lütfen yukarıdaki tekzip linklerinden haberin kaldırılmasını talep edebilirsiniz

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1372 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim