• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

İstanbul'da yağan karın aakabinde yarın okullar tatil mi?

İstanbul'da yağan karın aakabinde yarın okullar tatil mi?
SİİRTAJANS.COM-İstanbul'da yağan karın aakabinde yarın okullar tatil mi?İstanbul'da yarın okullar tatil mi?Açıklama geldi mi?İstanbul’da beklenen yılın ilk karı Anadolu yakasına düştü.Beklenen karın yağması ile birlikte akıllara yarın okullar tatil mi sor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı kar uyarısının ardından yılın ilk karı İstanbul’a düştü. Anadolu yakası Sultanbeyli ilçesinde görülen kar yağışı ilçenin yüksek kesimlerine yağmaya başladı. Akşam saatlerinde başlayan yağışın ilerleyen saatlerde etkisini arttırarak sürdürmesi bekleniyor.

İstanbul'da yağan karın ardından yarın okullar tatil mi?

Karın yağması ile birlikte İstanbul'daki öğrenciler en çok bu soruyu merak ediyor.Henüz bu konuda bir açıklama yapılmış değil..

İstanbul Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü'den herhangi bir açıklama yapılmış değil.Açıklama yapılır yapılmaz burada olacak.Bizden ayrılamayın

Yağış, yarın sabahın ilk saatlerinden itibaren kuvvetli  poyrazla birlikte karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak ve gün boyu  etkisini sürdürecek. İstanbul'daki kar yağışının, Çarşamba günü öğle saatlerinden itibaren  tekrar karla karışık yağmura dönüşmesi bekleniyor.

Yarın görülecek kar yağışları, kuvvetli poyraz ile Marmara'nın güney  ve doğusu (Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Yalova, Kocaeli ve Sakarya),  Batı Karadeniz'in iç kesimleri (Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu ile Zonguldak,  Bartın ve Sinop'un iç kesimleri ) ile Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde yer yer  yoğun olacak.

 

Bu haber toplam 3411 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim