• BIST 9079.97
  • Altın 2309.209
  • Dolar 32.3485
  • Euro 35.0814
  • Siirt 10 °C

Kütahyada Tüyleri Diken Diken Eden Tecavüz-2

Kütahyada Tüyleri Diken Diken Eden Tecavüz-2
GÜnün en iğrenç haberi mide bulandıran haber!Son zamanlarda meydana gelmekte olan tecavüz vahşetlerine bir yenisi de Kütahyada eklendi çok önemli gelişmeler yaşanıldı!Kütahyada Tüyleri Diken Diken Eden Şok TECAVÜZ....TÜrkiye de bir türlü bitmek bilmeyen T

TÜrkiye de bir türlü bitmek bilmeyen TEcavüz vakalarına bir yenisi dahaeklendi. KÜtahya da boşandığı eşi A.K.'ye TEcavüz etmek ve eşinin arkadaşı S.K.'yı da evde zorla alıkoyma suçundan yargılanmakta olan şahıs tam tamına 25 yıl hapise mahkum edildiği ortaya çıktı bu çok önemli gelişmeler TÜrkiye gündemine bomba gibi düştü.

Murat K. ile A.K. 11 Eylül 2014 tarihinde Kütahya Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı olarak boşandı. Murat K., iddiaya göre bir hafta sonra 18 Eylül'de boşandığı eşi A.K.'yi çamaşır makinesinin nasıl çalıştığını göstermesi için evine çağırdı. A.K., yanına arkadaşı S.K.'yı alıp eski eşinin evine gitti. Murat K. iddiaya göre bıçak zoruyla eski eşi A.K.'ye tecavüz etti, S.K.'yı da bir süre evde alıkoydu. Olayın ardından Murat K. şikayet üzerine polis tarafından yakalandı ve çıkardığı mahkemece tutuklandı.

Bu haber toplam 5380 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim