• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 12 °C

Kütahyalı genç Bozai'den mi öldü?

Kütahyalı genç Bozai'den mi öldü?
Bonzai bir can daha aldı iddiası..Snetetik uyuşturucu maddesi Bonzai can almaya devam ediyor..

Bonzai bir can daha aldı iddiası..Snetetik uyuşturucu maddesi Bonzai can almaya devam ediyor.Bu kez 18 yaşındaki bir can daha Bonzai illetine kurban gitti..

Kütahya'da bonzai adlı sentetik uyuşturucu madde kullanıp komaya girdiği iddia edilen 18 yaşındaki Yunus Gündüz tedavi amacıyla götürüldüğü hastanede kurtarılamadı.

 

 

EVLERİNİN BANYOSUNDA BULUNDU

Olay, Evliya Çelebi Mahallesi İri Sokak'ta meydana geldi. Kütahya Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Yunus Gündüz, yakınları tarafından evlerinin banyosunda hareketsiz halde bulundu.

 

DURAN KALBİ ÇALIŞTIRILDI AMA...

 

 

Çağrılan ambulansla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yunus Gündüz'ün acil serviste duran kalbi doktorların müdahalesiyle yeniden çalıştırıldı. Yoğun bakım servisine alınan Gündüz, yaklaşık 3 saat sonra yaşamını yitirdi.

 

 

OTOPSİ YAPILACAK

Kütahya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, Yunus Gündüz'ün kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonrasında belirleneceğini bildirdi.

 

 

FACEBOOK MESAJI DİKKAT ÇEKTİ

 

Ölen Yunus Gündüz'ün bir gün önce sosyal paylaşım sitesine 'Sigara, alkol öldürür diyorlar. Ulan önce 'Yaşamak istiyor musun?' diye bir sorsana' yazısı dikkat çekti

Bu haber toplam 1731 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim