• BIST 8990.32
  • Altın 2291.731
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0657
  • Siirt 14 °C

Meclis'de Pankart Olay Oldu

Meclis'de Pankart Olay Oldu
CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, Meclis kürsüsüne pankart asmaya kalkınca ortalık karıştı.

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, TBMM Genel Kurulu’nda kürsüye pankart asmaya kalkınca AK Partili milletvekilleri ile tartıştı.

TBMM Genel Kurulu’nda 2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2013 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı 6. tur görüşmelerinde partisi adına söz alarak kürsüye çıkan CHP’li Ali Özgündüz, kürsüye üzerinde “17-25 Aralık Haftası Yolsuzlukla ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun” yazılı pankartı asmak isteyince ortalık karıştı. Ali Özgündüz’e ilk müdahaleyi AK Parti Meclis İdare Amiri Ömer Faruk Öz yaparken, kürsüde yaşanan tartışmaya CHP’li ve AK Partili milletvekilleri de katıldı. AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç, MHP’li milletvekillerinin daha önceden kürsüye astığı pankartı alarak yırttı. Kürsüde AK Partili ve CHP’li milletvekilleri arasında yaşanan tartışma sonrasında AK Partili Şükrü Erdinç, MHP sıralarına yürürken diğer milletvekilleri tarafından önlendi. Meclis Başkanvekili Güldal Mumcu, oturuma ara vererek kavganın büyümesini engelledi.

Oturumun yeniden başlaması üzerine Başkanvekili Güldal Mumcu, Ali Özgündüz’e yeniden söz verdi. Özgündüz’ün yeniden kürsüye pankart asması bu sefer AK Partili kadın milletvekillerini de kızdırdı. Kürsüye yürüyen Antalya Milletvekili Gökçen Enç’in pankartı almaya çalışmasına önce Özgündüz, ardından da AK Partili milletvekilleri engel oldu. Milletvekillerinin yerine oturmasından sonra tekrar kürsüye pankartı asan Özgündüz, konuşmasını bu şekilde sürdürdü.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1460 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim