• BIST 9079.97
  • Altın 2310.792
  • Dolar 32.3393
  • Euro 35.0674
  • Siirt 10 °C

Midesini Küçültü Canından Oldu

Midesini Küçültü Canından Oldu
Ve yine bir ölümü daha geldi zayıflamak istedi fakat canından oldu. Zayıflamak isterken bilmeyerek ölüme koştu. Tokatta mide küçültme operasyonu geçirmekte olan 33 yaşındaki heşmire mehtap yetigin, 10 gün sonra yaşama gözlerini kapattı. Ali operasyonu yap

Ve yine bir ölümü daha geldi zayıflamak istedi fakat canından oldu. Zayıflamak isterken bilmeyerek ölüme koştu. Tokatta mide küçültme operasyonu geçirmekte olan 33 yaşındaki heşmire mehtap yetigin, 10 gün sonra yaşama gözlerini kapattı. Ali operasyonu yapan hastane hakkında suç duyurusunde bulundu bu suç duyurusu türkeyi gündeminde çok konuşulacağa benziyor.


Tokat Devlet Hastanesi ameliyathane bölümünde çalışan evli ve 1 çocuk annesi Mehtap Yetigin, fazla kiloları nedeniyle 25 Kasım'da kentte bulunan bir özel hastanede mide küçültme ameliyatı geçirdi. Ameliyatın ertesi günü ateşi yükselen Yetigin, aynı hastanede gözlem altında tutulup tahlil ve tetkikleri yapıldı. Ardından 1 hafta sonra taburcu edilen Yetigin, gece saatlerinde evinde rahatsızlanan eşi Turgut Yetigin tarafından aynı hastaneye kaldırıldı.

Bu haber toplam 1499 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim