• BIST 9799.88
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 26 °C

Münevver Karabulut Cinayetinde Şok Gelişmeler Hayyam Garipoğlu...

Münevver Karabulut Cinayetinde Şok Gelişmeler Hayyam Garipoğlu...
Daha gencecik yaşta yani 17 yaşında olan Münevver Karabulutu vahşi bir şekilde öldüren ve iddialara göre 197 gün de adaletten kaçan Cem Garipoğlunun amcası olan Hayyam Garipoğlu suçluyu kayırmak suçundan hakkında çıkmakta olan üç yıl hapis bulunmakta ola

Daha gencecik yaşta yani 17 yaşında olan Münevver Karabulutu vahşi bir şekilde öldüren  ve iddialara göre 197 gün de adaletten kaçan Cem Garipoğlunun amcası olan Hayyam Garipoğlu suçluyu kayırmak suçundan hakkında çıkmakta olan üç yıl hapis bulunmakta olan garipoğlu tutuklanarak üç gün önce cezaevine görülümşütü. Münevver Karabulut cinayetinde sanık olan Cem Garipoğlunu sakladığı iddiaları sebebi ile suçluyu kayırmak suçundan yargılanması ve yargılanması sonunda üç yıllık bir hapis cezası almakta olan Hayyam Garipoğlu tahliye edildiği ortaya çıktı.


MÜNEVVER Karabulut’u öldüren yeğeni Cem Garipoğlu’nu ‘kayırmak’ suçundan kesinleşmiş 3 yıl hapis cezası bulunan işadamı Hayyam Garipoğlu, çarşamba Londra’dan İstanbul’a geldiğinde Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alınmıştı.

Bakırköy Adliyesi’nde yakalama kararı yüzüne okunarak öğlen Metris Cezaevi’ne konulan Garipoğlu hakkındaki mahsup incelemesi yapıldı. Sümerbank Davası’nda yattığı 1.5 yıl hapis cezası bu cezaya sayıldı ve Garipoğlu ‘denetimli serbestlik’ kapsamında önceki gece tahliye edildi.

Bu haber toplam 2633 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim