• BIST 9524.59
  • Altın 2493.789
  • Dolar 32.5764
  • Euro 34.7318
  • Siirt 13 °C

O Görüntüler Yürekleri Ağızlara Getirdi!

O Görüntüler Yürekleri Ağızlara Getirdi!
Kayseri'de objektiflere takılan o şok skandal görüntüler gündeme bomba gibi düştü.Bir apartmanın 4. katına çıkan işçiler çanlarını hiçe sayarak balkondan taktıkları tabelayla yürekleri ağızlara getirdiler.

SİİRTAJANS.COM- Kayseri’de yaşanan ilginç görüntüler gündeme bomba gibi düştü.İşçi güvenliğini hiçe sayıldığı olay yaratan görüntüler gündeme bomba gibi düştü.Bir apartmanın 4. Katındaki balkona çıkan işçiler tabela montajını asmaya çalışırken canlarını hiçe saydılar.

Kayseri’de skandal görüntüler gündeme gündeme bomba gibi düştü.Bir apartmanın 4. Katına çıkan ve balkondan tabela montajı yapan işçileri canlarını hiçe sayarak hiçbir güvenlik önlemi almadan montaj işlemini gerçekleştirdi.Kayseri’de yaşanan o görüntüler yürekleri ağızlara getirdi. Türkiye’de, her yıl binlerce kişinin iş kazası nedeniyle hayatını kaybetmesinin en büyük nedenlerinden birinin iş güvenliğinin olmaması olarak nitelendirilirken Kayseri’nin merkez Kocasinan İlçesi İstasyon Mahallesi Ziya Sokak’taki, bir apartmanın 4’üncü kat balkonunda, tabela montajı yapmak isteyen işçiler, kendilerince ’önlem’ alarak çalışmaya başladı. Balkonun dış cephesinde matkapla delik açmak isteyen bir işçiyi, iki arkadaşı bacak ve belinten tutarak, balkondan sarkıttı. Çalışmalar sırasında, işçilerin güvenlik kemeri kullanmaması dikkat çekti. Diğer işçilerin de, herhangi bir güvenlik önlemi almaması tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi.

İşçilerin arkadaşlarının canını tehlikeye atarak çalıştığı sırada, yan apartmanda bulunan bir kişi "Ne olacak şimdi senin başına bir şey geldiğinde? Ayıp, adam gibi yapın işinizi" diyerek tepkisini dile getirdi. Çevreden geçenler bu çalışmayı şaşkınlıkla izlerken, bazıları da cep telefonlarıyla bu korkutan çalışmayı görüntüledi. Ancak tepkilere rağmen işçiler, çalışmalarına devam etti.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3152 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim