• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 31 °C

Şamil Tayyar'ın Ekrem Dumanlı İddiası Şok Etti!

Şamil Tayyar'ın Ekrem Dumanlı İddiası Şok Etti!
Türkiye güne paralel yapı operasyonuyla uyandı.İstanbul merkezli operasyonda toplam 13 ile eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi.Paralel yapı operasyonunda en dikkat çeken isimler Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ile Samanyolu TV Yayın

Türkiye güne paralel yapı operasyonuyla uyandı.İstanbul merkezli operasyonda toplam 13 ile eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi.Paralel yapı operasyonunda en dikkat çeken isimler Zaman Gazetesi  Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ile Samanyolu TV Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca oldu.

Paralel yapı operasyonunda gözaltına alınan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı için şok bir iddia ortaya atıldı.AK Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar Dumanlı için ortaya attığı iddia adeta şok etti. Sabah saatlerinde Zaman binasına polis tebligat götürdü, ancak Ekrem Dumanlı iddiaya göre kendi rızasıyla Emniyete gitmek istemedi.. AK Partili Şamil Tayyar, Ekrem Dumanlı'nın ifadeye gitmeme sebebinin, yabancı basına servis edilmek üzere bir fotoğraf verilmesi olduğunu öne sürdü.Dumanlı’nın ayrıca ‘gazete binası basıldı’ gibi bir algı oluşturulmak istendiğini de Şamil Tayyar öne sürdü ve iddia etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1238 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim