• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • Siirt 26 °C

Sarıgül İstifa Etti Bomba İstifa

Sarıgül İstifa Etti Bomba İstifa
Şİşli de art arda gelmekte olan istifaler sosyal medyayı çalkalıyord. EMir Sarıgülün ardından hem okul arkadaşı hem de şişli belediyesi başkan yardımcılarından olan Ali Ekincinin de isitfa etmesi sosyal edyayı çalkaladı bu çok önemli gelişmeler Türkiye gü

Şİşli de art arda gelmekte olan istifaler sosyal medyayı çalkalıyord. EMir Sarıgülün ardından hem okul arkadaşı hem de şişli belediyesi başkan yardımcılarından olan Ali Ekincinin de isitfa etmesi sosyal edyayı çalkaladı bu çok önemli gelişmeler Türkiye gündemine bomba gibi düştü.


Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve eşinin açıklamaları ile her geçen gün farklı boyut kazanan 'Şişli krizi' büyüyor. Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün 'Bana küfür etti bundan sonra beraber çalışamayız' dediği eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu ve Şişli Belediye Başkanvekili Emir Sarıgül açıklama yaparak başkanvekilliği görevinden istifa etti.


Emir Sarıgül Kimir?


“Emir Sarıgül”, 1981 yılında İstanbul’ da doğmuştur. İstanbul Yeditepe Üniversitesi, İngilizce İşletme bölümünden mezun olmuştur. Londra’ da da master eğitimini tamamlamıştır. Meslek olarak inşaat sektöründe adını duyurmuştur. Ünlü siyasetçi Mustafa Sarıgül’ ün ilk evliliğinden oğludur, bu nedenle ülkemizde tanınmaktadır.

 

Galatasaray Spor Klübü yönetim kurulu üyesi olan “Emir Sarıgül” ayrıca Maritza İnşaat Grubu Şirketinin sahibidir. Sarıgül, Şişli Meclis üyeliğine dördüncü sıradan girerek siyasetin içerisinde de bulunacağının sinyallerini vermiştir.

 

“Emir Sarıgül”, Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Altınbaş’ ın kızı Fatoş Sarıgül ile evlidir ve iki çocukları vardır.  Eşi ile birlikte birçok sosyal sorumluluk projesinde, yardım kuruluşlarında aktif olarak yer almaktadırlar.

Bu haber toplam 2936 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim