• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 20 °C

Sarıgül'den Şok İsitifa!

Sarıgül'den Şok İsitifa!
Şişli Belediyesi'nde beklenmedik şok istifa gündeme bomba gibi düştü.Türkiye güne Şişli Belediyesi'nde yaşanan istifa şokuyla gündeme bomba gibi düştü.

Türkiye güne istifa depremiyle uyandı.Şişli Belediyesi’nde yaşanan beklenmedik şok istifa gündeme bomba gibi düştü.


Şişli Belediye başkan vekili Emir Sarıgül görevinden resmen istifa ettiğini açıkladı.Şok istifa haberi gündemi derinden sarstı.Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve eşinin açıklamaları ile her geçen gün farklı boyut kazanan 'Şişli krizi' büyüyor. Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün 'Bana küfür etti bundan sonra beraber çalışamayız' dediği eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu ve Şişli Belediye Başkanvekili Emir Sarıgül açıklama yaparak başkanvekilliği görevinden istifa etti.


İŞTE SARIGÜL'ÜN İSTİFA AÇIKLAMASI


Şişli Belediyesi'nin başkanlık binası olarak kullanılan Esentepe'deki binada açıklama yapan Emir Sarıgül, başkanvekilliği ve başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. İyte Sarıgül'ün o açıklaması:


Sizin de bildiğiniz gibi, belediyemizle ilgili bir süredir kamuoyunu meşgul eden bazı gelişmeler yaşanmaktadır.Bugün , hem bu konuda sizleri bilgilendirmek, hem de Şişli Bel. Meclisi CHP grubundaki arkadaşlarımızla aldığımız kararları paylaşacağız.Bu konuda kamuoyunun önüne çıkmaktan dolayı üzüntülüyüz. Ancak gelişmeler bizleri bu açıklamayı yapmak zorunda bırakmıştır.Bildiğiniz gibi, CHP olarak 30 mart yerel seçimlerinden sonra, yurttaşlarımızın teveccühüyle,29 meclis üyemizle beraber Hayri İnönü'nün başkanlığında göreve başladık.Ne yazık ki, zaman içinde Sayın Hayri İnönü ile meclis grubumuz arasında yönetim anlayışından kaynaklanan bir uyuşmazlık olmuştur.Hayri Bey, Meclis Grubumuza danışmadan, görüş almadan, hatta bilgi dahi vermeden, yönetimde ciddi değişikliklere gitmek istemektedir. Bir kaç gün önce, Genel Başkanımızın huzurunda, Hayri Bey ve şahsımın katıldığı bir görüşme gerçekleşmiştir.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5577 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim