• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 23 °C

Şehit Enes Demir'in acısı - Mersin Son Dakika haberleri

Şehit Enes Demir'in acısı - Mersin Son Dakika haberleri
Mersin'e Enes Demir'n acısı düştü. Enes Demir dün Diyarbakır Sur'da şehit düşmüştü.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Üsteğmen Enes Demir'in ailesi acı haberi Mersin'de aldı Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Üsteğmen Enes Demir'in ailesine acı haber akraba ziyareti için geldikleri Mersin'in Anamur ilçesinde ulaştı.

Demir'in Anamur ilçesinde yaşayan dedesi Yüksel ile anneannesi Leyla Traş'ı ziyaret için Anamur'da bulunan annesi Meliş, babası Zekeriya ile kardeşi Ahmet Demir'e acı haberi Anamur Kaymakam Vekili, Bozyazı Kaymakamı Suat Yıldız ve askeri yetkililer verdi.

Oğullarının şehit olduğu haberini alan aile fertleri, ikamet ettikleri Ankara'ya gitmek üzere yetkililer nezaretinde yola çıktı.


Anamur'da ikamet eden Yüksel Tıraş'ın torunu, Kırşehir Kamanlı ve Ankara'da Astsubay olan Zekeriya Demir'in oğlu Enes Demir'in Diyarbakır'da surda şehit oldu.


Şehidin ailesi Ankara Keçiören'de ikamet ettiği ve oğlu için Anamur'a ev almak için gittiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre şehidin babası Zekariye Demir, annesi ve kardeşi Enes’e ev almak için Anamur’a gitti. Durum Anamur Komutanlığı’na bildirilerek acı haber aileye verildi. Şehit Üstteğmen Enes Demir’in bekar olduğu öğrenildi. Komşuları da acı haberle birlikte pencerelerine Türk bayrağı astı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2834 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim