• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 14 °C

Siirtli İşadamı Erkan İzgi Aday adaylığını açıkladı

Siirtli İşadamı Erkan İzgi Aday adaylığını açıkladı
Siirt'in sevilen simalarından iş adamı Erkan İzgi, Ak Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Siirt, Kurtalan ve Bursa'da çeşitli yatırımları bulunan iş adamı Erkan İzgi, aktif girişimci kimliğiyle Siirtlilere hizmet içi aday adayı olduğunu söyledi.

 

Siirt'in hizmete ihtiyacı olduğunu belirten İzgi, "Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Tek derdim Siirtli hemşehrilerimize hizmet etmektir. Çok şükür maddi anlamda bir beklentimiz yok. Hemşehrilerimize hizmet ederek, dualarını kazanmak istiyoruz. Yaptığımız istişarelerden sonra aday adaylığımı açıklıyorum. Milletvekili olmak için halkın sevgisini, takdirini kazanmış olmak şart." dedi.

 

Çözüm sürecinin nihayete varmasıyla yatırımların önünün açılacağını ifade eden İzgi şunları kaydetti: "Ak Parti iktidarı, Kürt sorununu çözmek için büyük risk aldı ve çözüm sürecini başlattı. Artık barış sürecinin nihayete erdirilmesiyle, bölgemiz uzun yıllardır özlediği huzur ve güven ortamına kavuşmuş olacak. Kuşkusuz bu durum ekonomik hayatın da gelişmesine zemin hazırlayacak. Evliyalar diyarı Siirt'imiz, girişimcilerimizin yatırım yapmak istediği bir kent haline gelecektir. Enerji konusunda büyük bir potansiyele sahibiz. Dev şirketlerin buraya gelmeleri için seferber olacağız. Bu arada istemeyerek de olsa memleketini terk etmek zorunda kalan iş adamlarımızın da, artık doğup büyüdükleri bu kente dönerek, yatırımlarını bir an önce hayata geçirmeleri için girişimlerimiz olacaktır."

 

Ak Parti'nin üst düzey yöneticileriyle yakın ilişkisi bulunan Erkan İzgi'nin adaylar arasında en şanslı konunda olduğu değerlendiriliyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4574 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim