• BIST 9792.56
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 26 °C

ŞOK Haber ! Annesini boğazını bıçakla keserek Hunharca ...

ŞOK Haber ! Annesini boğazını bıçakla keserek Hunharca ...
ŞOK Haber ! Annesini boğazını bıçakla keserek Hunharca ...Ankara Etimesgut’ta yaşanan vahşet gündeme bomba gibi düştü.Cinnet geçiren şahıs Özbe öz annesini apartmanın merdivenlerinde yakalayıp boğazını bıçakla kesip hunhaurca katletti.Yaşanan şok vahşet g

ŞOK Haber ! Annesini boğazını bıçakla keserek Hunharca ... Ankara Etimesgut’ta yaşanan vahşet gündeme bomba gibi düştü.Cinnet geçiren şahıs Özbe öz annesini apartmanın merdivenlerinde yakalayıp boğazını bıçakla kesip hunhaurca katletti.Yaşanan şok vahşet gündeme bomba gibi düştü.

Olay; Etimesgut İstasyon Mahallesi 2318 sokak'ta saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Hakan Y. isimli şahıs henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı annesi Hediye Y. ile tartışmaya başladı.

Annesini boğazını bıçakla keserek Hunharca katletti

Tartışmanın büyümesi üzerine Hakan Y. evde bulduğu bıçakla annesini yaraladı. Kaçmak için daireden çıkan Hediye Y.'yi oğlu apartmanın merdivenlerinde yakalayarak boğazını kesti. Annesinin boğazını kesen Hakan Y. daha sonra aşağıya inerek aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Annesini öldürdüğü bıçakla tekrar olay yerine gelen Hakan Y. apartmanın karşısında bulunan alanda suç aleti bıçakla komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6539 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim