• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 12 °C

Şoke Eden Anlar Bıcak Zoruyla Şok TECAVÜZ....

Şoke Eden Anlar Bıcak Zoruyla Şok TECAVÜZ....
Türkiye de bir türlü bitmek bilmeyen TEcavüz olaylarına bir yenisi daha eklendi bu tüyleri diken diken eden gelişme gündemde çok konuşulacağa benziyor. Kütahyla da boşahdığı eşini tecavüt etmek suçundan yargılanda çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Kütahya

Kütahya'da boşandığı eşi A.K.'ye tecavüz etmek ve eşinin arkadaşı S.K.'yı da evde zorla alıkoymak suçundan yargılanan Murat K. 25 yıl hapis cezası aldı.  Murat K. ile A.K. 11 Eylül 2014 tarihinde Kütahya Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı olarak boşandı.Kütahya'da, eski eşine bıçakla cinsel saldırıda bulunup, yanındaki arkadaşını da zorla alıkoyan sanığa 25 yıl hapis cezası verildi.

Murat K. ile A.K. 11 Eylül 2014 tarihinde Kütahya Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşandı. Murat K., iddiaya göre bir hafta sonra 18 Eylül’de boşandığı eşi A.K.’yi çamaşır makinesinin nasıl çalıştığını göstermesi için evine çağırdı. A.K., yanına arkadaşı S.K.’yı alıp eski eşinin evine gitti. Murat K. iddiaya göre bıçak zoruyla eski eşi A.K.’ye tecavüz etti, S.K.’yı da bir süre evde alıkoydu. Olayın ardından Murat K. şikayet üzerine polis tarafından yakalandı ve çıkardığı mahkemece tutuklandı.

Bu haber toplam 1721 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim