• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • Siirt 13 °C

Süleyman Demirel'in kardeşi Hacı Demirel yaşamını yitirdi!

Süleyman Demirel'in kardeşi Hacı Demirel yaşamını yitirdi!
Süleyman Demirel'in kardeşi Hacı Demirel yaşamını yitirdi!9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in acı günü..Süleyman Demirel hastanede aldığı acı haberle yıkıldı.Kardeşi Hacı Demirel hayata gözlerini yumdu.

9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in acı günü..Süleyman Demirel hastanede aldığı acı haberle yıkıldı.Kardeşi Hacı Demirel hayata gözlerini yumdu.

Türkiye'nin  9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi Hacı Ali Demirel dün akşam Ankara'daki evinde hayatını kaybetti. Abi Demirel, bugün Başkent'te tedavi gördüğü hastanenin özel odasında bu haberi aldı.

Süleyman Demirel'in kardeşi Hacı Demirel hayata gözlerini yumdu!

Uzun süredir çeşitli sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören Hacı Ali Demirel’in cenazesi bu akşam memleketi Isparta’ya getirilecek ve yarın İslamköy Kabristanlığı’nda toprağa verilecek.
 
Süleyman Demirel, 2011’de kayınbiraderi Yılmaz Şener’i, 2013’te eşi Nazmiye Demirel’i, bu yıl ise ise ablası Afife Ünlü’yü kaybetmişti.
 
Hacı Ali Demirel kimdir?

Demirel ailesinin kontrolünde olan Orma, Haymak, Terakki Kollektif, Kuştur, Göltaş ve Peraja-Coca Cola gibi şirketlerin ortağı.

Oğlu Yahya Demirel de hayali ihracatla adını duyurdu. Yahya Demirel, usulsüz teminat mektubu sağlamaktan 1 yıl 3 ay hapis yattı ve sahibi olduğu şirketleri baz morfin kaçakçılığından haksız vergi iadesine kadar bir dizi yasadışılıkla suçlandı.

Borçlarından dolayı Kasım 1999 ve Nisan 2000'de hakkında iki ayrı tutuklama kararı verildi. İstanbul Tarabya'daki yalısı kredi borcuna karşılık olarak İşbankası'na geçti. Malki davasında Veli Sözdinler cinayetinde azmettirici olarark yargılandı ve Nisan 2000'de delil yetersizliğinden hakkında takipsizlik kararı verildi.

Bu haber toplam 3886 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim