• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 22 °C

Sur'da ağır yaralanan Aydınlı asker Oğuz Arslan'dan iyi haber var

Sur'da ağır yaralanan Aydınlı asker Oğuz Arslan'dan iyi haber var
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde ağır yaralan Asker Oğuz Arslan'ın tedavisi GATA'da devam ediyor. Askerin Aydındaki babaevi ziyaret edenler "Dualarımız Oğuzla" mesajı veriyorlar. Oğuz Arslan'dan iyi haber var.

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde ağır yaralan Asker Oğuz Arslan'ın tedavisi GATA'da devam ediyor. Askerin Aydındaki babaevi ziyaret edenler "Dualarımız Oğuzla" mesajı veriyorlar.

 

Oğuz Arslan'la ilgili Ulusal bir haber sitesi yanlışlık yaparak şehit olduğunu yazmış ve Aydın'da bu durum kafaları karıştırmıştı. Aydınlı asker Oğuz Arslan Sur'daki patlamada ağır yaralanmıştı ve GATA'ya götürülerek tedavisine burda devam edildiği bilgisi ajanslara düşmüştü.

 

Diyarbakır’da yaşanan terör olayında 6 şehit verilmişt iOğuz Arslan'da yaralanmıştı. 

Yaralı askerin Aydın’ın Söke İlçesi’ne bağlı Bağarası Mahallesi’nden olduğu öğrenildi.

 

OĞUZ ARSLAN'DAN SEVİNDİRİCİ HABER GELDİ

Aydın Denge Gazetesi'nin haberine göre; Arslan'ın yanında bulunan babası Dündar Arslan, oğlunun durumunun iyiye gittiğini söyledi. Dün akşam saatlerine acı haberi alan baba Dündar Arslan ve anne Hayriye Arslan büyük üzüntü yaşadı. Baba Dündar Arslan GATA’da tedavi gören oğlunun yanına gitmek için İzmir’den uçakla Ankara'ya uçtu. Baba Dündar Arslan bu sabah Bağarası'ndaki yakınları ile yaptığı telefon görüşmesinde oğlu Oğuz'un patlama sonucunda beyin kanaması geçirdiğini, bu nedenle uyutulduğunu, şu andaki sağlık durumunun iyiye doğru gittiğini söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2450 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim