• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 27 °C

THY Hostesinin Nefes Kesen O Pozları!

THY Hostesinin Nefes Kesen O Pozları!
Türk Hava Yollarında (THY ) 2009 yılından bu yana hostelik yapan Z.Ş adlı kabingörevlisi kadın olay yaratan seksi pozlarla işinden oldu.Hosteslikten başka fotomodellikte yapan Z.Ş'nin o seksi pozları ortaya çıkınca işini kaybetti.Verdiği cesur pozlar adet

SİİRTAJANS.COM- (THY)Türk Hava Yollarında yaklaşık 6 yıldır hosteslik yapan Z.Ş adlı kabin görevlisi kadın verdiği pozlar nedeniyle işinden oldu.Hosteslikten ziyâde fotomodellik yapan Z.Ş’nin olay yaratan fotoğrafları nedeniyle işine son verilid.

Yaklaşık 2009 yılından bu yana THY’de hosteslik yapan Z.Ş adlı kabin görevlisi kadın olay yaratan pozları nedeniyle işinden oldu.Hosteslikten ziyâde fotomodellikte yapan Z.Ş’nin olay yaratan görüntüleri işinden etti.THY’de yaşanan skandal gelişme gündeme bomba gibi düştü. AirportHaber'in edindiği bilgiye göre kabin memurluğunun yanı sıra profesyonel olarak modellik yapan Z.Ş., verdiği birbirinden cüretkar pozları sebebiyle THY yönetiminin tepkisini çekti. Son olarak İtalya'da bir dergiye kapak olan Z.Ş., kabin memurluğu ile birlikte modellik de yapmak isteyince THY tarafından işten çıkarıldı.

THY bir süre önce sosyal medyada yapılan paylaşımlarla ilgili olarak çalışanların dikkatli olması ve uygunsuz içerikli paylaşımlarda bulunanlar hakkında idari soruşturma başlatacağını duyurmuştu.

 

Kaynak: airporthaber.com

Bu haber toplam 4388 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim