• BIST 9800.22
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 26 °C

Türkiyede Konuşulan Şok Patlama Gündemi Salladı!

Türkiyede Konuşulan Şok Patlama Gündemi Salladı!
Türkiye de büyük bir korku ve paniğe sebebiyet veren çok önemli bir patlama meydana geldi bu çok önemli patlama Türkiye gündeminde çok konuşulacağa benziyor işte o çok önemli gelişmelerin ayrıntıları.Sakarya'nın hendek ilçesinde havai fişek fabrikasında m

Sakarya'nın hendek ilçesinde havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 1 işçi hayatını kaybederken, 1 güvenlik görevlisi de yaralandı.Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde bulunan havai fişek fabrikasının deposunda meydana gelen patlamada 1 işçi öldü, 2 işçi yaralandı.Sakaryanın hendek ilçesinde bulunan bir havai fişek fabrikasının deposu patladı. bir işçi öldü, iki işçi ise yaralandı.Sakarya'da akşam saatlerinde bir havai fişek fabrikasında facia yaşandı.

Bugün saat 17.00 sıralarında Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası'nın depo kısmında büyük bir patlama meydana geldi. Patlama, Akyazı ve Hendek ilçelerinden de duyulurken, patlamanın ardından fabrikada yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edilirken, yaralanan 2 işçi ambulansla Adapazarı'na Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Bu haber toplam 4261 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim