• BIST 9795.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 28 °C

Türkiye'yi Dehşete Düşüren Şok Haber!15 Yaşındaki Kıza...

Türkiye'yi Dehşete Düşüren Şok Haber!15 Yaşındaki Kıza...
Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu kenarına atılmış 14-15 yaşında ki kız çocuğu cesedi görenleri adeta hayrete düşürdü.O görüntüler kan dondurdu.14-15 yaşında olduğu belirlenen kız çocuğunun vahşice öldürüldüğü tespit edildi. Şok gelişme gündeme bomba gibi düş

Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu kenarına atılmış 14-15 yaşında ki kız çocuğu cesedi görenleri adeta hayrete düşürdü.O görüntüler kan dondurdu.14-15 yaşında olduğu belirlenen kız çocuğunun vahşice öldürüldüğü tespit edildi. Şok gelişme gündeme bomba gibi düştü.Çobanlar yol kenarında 15 yaşında bir kız çocuğunun cesedini bulunca polisi aradı.

Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu'nun 55. kilometresinde koyun otlatan çobanlar sabahın erken saatlerinde yol kenarına atılmış kanlar içerisinde bir ceset buldu. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri Cumhuriyet Savcısı nezaretinde yaptıkları incelemede cesedin 14-15 yaşlarında bir kıza ait olduğu belirledi.Habertürk'ten Veysi İpek'in haberine göre üzerinden nüfus cüzdanı çıkmayan, yalın ayak olan, vücudunun çeşitli bölgesinde darp izi ve boynunda poşu olan kızın göğüs bölgesinde 5 bıçak darbesi tespit edildi. Siverek Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesede sahip çıkan olmadı. Güvenlik güçleri soruşturma kapsamında kızın kimlik tespiti ve vahşi cinayeti işleyen kişilerin belirlenmesi için çok yönlü çalışma başlattı.

Olayın töre cinayeti olma ihtimali üzerinde duran güvenlik güçleri kızın başka yerde öldürülüp gece karanlığında yol kenarına atıldığını belirledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1529 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim