• BIST 8988.92
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • Siirt 14 °C

Üniversitede Yaşanan Yasak AŞK Skandalı Şok Etti!Senegalli Öğrencisiyle....

Üniversitede Yaşanan Yasak AŞK Skandalı Şok Etti!Senegalli Öğrencisiyle....
Üniversiteyi karıştıran yasak aşk skandalı gündeme bomba gibi düştü.Adana Çukurova Üniversitesi’nde yaşanan yasak aşk skandalı gündeme bomba gibi düştü.Senegalli öğrencisiyle ilişki yaşadığı iddia edilen öğretim görevlisi yaşadığı yasak aşkla gündemde bom

SİİRTAJANS.COM- Üniversiteyi karıştıran yasak aşk skandalı gündeme bomba gibi düştü.Adana Çukurova Üniversitesi’nde yaşanan yasak aşk skandalı gündeme bomba gibi düştü.Senegalli öğrencisiyle ilişki yaşadığı iddia edilen öğretim görevlisi yaşadığı yasak aşkla gündemde bomba etkisi yarattı.

Adana'da sigorta şirketi sahibi 38 yaşındaki C.B., Çukurovan Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda öğretim göerevlisi eşi ve 2 çocuk annesi 37 yaşındaki E.B’nin kendisini 20 yaşındaki Senegal uyruklu öğrencisiyle yaşadığı skandal aşk ve aldatma iddiasıyla boşanma davası açtı.Çukurova Üniversitesi’nde yaşanan aşk skandalı gündeme bomba gibi oturdu. Evlililiklerinde bir sorun olmamasına karşın, geçen yıl eşinin boşanmak istemesine bir anlam veremeyen C.B. araştırma yapmaya başladı. Eşinin maillerini kontrol ettiğinde evlerine ders çalışmaya gelen Senegal uyruklu 20 yaşındaki H.C. ile birbirlerine aşk mesajlarını görünce şok oldu. Eşi ile öğrencisi arasındaki ilişkinin platonik olduğunu düşünüp, 2 çocuklarının hatırı için evliliğini kurtarmaya çalıştı. Ancak C.B. gittiği üniversitede, iddiaya göre eşinin sevgilisi olduğu ileri sürülen H.C.’nin, bazı arkadaşları tarafından cinsel içerikli görüntü ve fotoğraflarını internete sızdırma bahanesiyle tehdit edildiğini duydu. C.B. bu gelişme üzerine tekrar görüştüğü eşinin Senegalli öğrenci ile aşk yaşadığını itiraf etmesi üzerine boşanma davası açtı. Ayrıca ÇÜ Rektörlüğü’ne de öğretmen- öğrenci ilişkisi hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

 

ÜNİVERSİTEDEKİ ODASINDA VE TUVALETLERDE İLİŞKİ İDDİASI

 

Ç.B. dilekçesinde, eşi E.B.’nin üniversite binası içerisinde yer alan odasında ve tuvaletlerde öğrencisi H.C. ile cinsel ilişkiye girdiklerini ileri sürdü. C.B., eşinin ilişki yaşadığını iddia ettiği yabancı öğrenci ile eşinin babası M.S.B. tarafından da ölümle tehdit edildiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3001 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim