• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 23 °C

Ünlü Oyuncu Seti Bırakıp Bakın Ne Yaptı?bomba gelişmeler

Ünlü Oyuncu Seti Bırakıp Bakın Ne Yaptı?bomba gelişmeler
Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın Altınordu karşılaşması öncesinde ATV'ye verdiği demeç tartışmalara neden oldu.F.Bahçe ünlü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Altınordu karşılaşması öncesinde yayıncı kuruluşa söylemlerde bulunurken tartışma yarat

Eskişehir'de çekimleri devam eden dizinin Serdar komutanı Mert Kılıç, büyük görev için İstanbul'a geldi. Eskişehir'de çekimleri süren Sungurlar dizisinin Serdar Komutan'ı Mert Kılıç, doğuştan engelli bir hayranı için , eşi Aslıhan Güner Kılıç'la birlikte hayranını evinde ziyaret ederek sürpriz yaptı.Dizi çekimlerinin yapıldığı esnada doğuştan engelli bir hayranı için kendisini telefonla aradıklarını öğrenen ünlü oyuncu, eşi Aslıhan Güner Kılıç'la hayranını evinde ziyaret ederek sürpriz yaptı.

Furkan adındaki hayranı, yıllardır televizyonda izlediği ve dizilerini hiç kaçırmadığı Mert Kılıç'ı görünce büyük mutluluk yaşadı. Ünlü oyuncu, "Eskişehir'de çekimlerdeyken Furkan'ın dayısından bir telefon geldi. Furkan'ın doğuştan engelli olduğunu, çok zor konuşabildiğini ve hareket edemediğini ancak Sungurlar'ı izlerken çok heyecanlandığını yazmıştı. Ben de Furkan'ı görmek için setten çıkıp İstanbul'a, onu ziyarete geldim. Furkan'ın sevindiğini görmek, onunla vakit geçirmek beni de çok mutlu etti. Kendisine asker selamını gösterdim, fotoğraflar çekildik." dedi.

Bu haber toplam 2633 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim