• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 18 °C

VE Sonunda Buda Oldu Engelli Oğlunu...

VE Sonunda Buda Oldu Engelli Oğlunu...
Ve sonunda bu da türkiye de oldu ne yazık ki! ENgelli oğlu olan Metin İNcesuyu ambulans gelmeylince proteto için üç tekerlekli bir el arabasına bindirip hastaneye götürdü çok önnemli gelişmeleryaşanıldı. ZEynel İncesuya çocuğun bakım, gözetim yükümlülüğün

Ve sonunda bu da türkiye de oldu ne yazık ki! ENgelli oğlu olan Metin İNcesuyu ambulans gelmeylince proteto için üç tekerlekli bir el arabasına bindirip hastaneye götürdü çok önnemli gelişmeleryaşanıldı. ZEynel İncesuya çocuğun bakım, gözetim yükümlülüğünün ihlali suçundan ceza verilebilir  şeklinde önemli gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıktı.

Ortaca'da 74 yaşındaki Zeynel İncesu'nun, tedavi için İzmir'e götürmek istediği spastik engelli oğlunun Muğla'da hastanede gercekleşen muayenesinde, sevkine ihtiyaç görülmediği açıklandı .

Zeynel İncesu, beyin damarlarındaki tıkanma sebebiyle doğuştan spastik engelli 25 yaşındaki oğlu Metin'i belindeki 2, beş santimetre kayma sebebiyle tedavi için İzmir'e götürmek talep etmişti .

İncesu, oğlunu İzmir'e ambulansla götürebilmek için yapmış olduğu başvurulardan yanıt alamaması üzerine 3 tekerlekli el arabası ile yola çıkmıştı. Durumundan haberdar olan Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, İncesu'ya ambulans tahsis edilmesini sağlamıştı.

Bu haber toplam 2481 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim