• BIST 9693.46
  • Altın 2508.306
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.833
  • Siirt 26 °C

Yine mülteci teknesi yine facia yine ölüm!

Yine mülteci teknesi yine facia yine ölüm!
Yine mülteci teknesi yine facia yine ölüm!.Muğla’nın Marmaris ilçesi Selimiye açıkları Mindos mevkiinde kaçakları taşıyan bir tekne battı.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında yurt dışına kaçmaya çalışırken gece saatlerinde alabora olan teknede bulunan 15 kişiden 7’sinin cesedine ulaşıldı. 6 kişi kurtarılırken, iki kişinin daha arama çalışmaları devam ediyor.

Muğla Valisi Amir Çiçek yaptığı açıklamada, “Dün gece tekne ile kendi başlarına kaçak olarak geçmeye çalışan yabancı vatandaşları arama kurtarma çalışmaları kapsamında 6 kişi sağ kurtarıldı. 7 kişinin cesedine ulaşıldı. İki kişinin de arama çalışmaları devam ediyor. Şu anda tahkikat devam ediyor. Türkçe bilen birisinden aldığımız bilgilere göre, İran ve Irak uyruklu olduklarını öğrendik. İki kişinin arama çalışmaları hem havadan hem de denizden devam ediyor. Kısa zamanda inşallah iki kişiyi sağ olarak kurtarırız. Haberimiz olur olmaz Sahil Güvenlik ekiplerimiz olay mahalline giderek arama kurtarma çalışmasını başlattı. Biz istiyoruz ki, buraları kaçmak için gelinen yer olmasın. Ülkemiz herkese kucak açmış durumda. Teknenin küçük olduğu söyleniyor. Tekne şu anda batmış durumda. Tahkikat hala devam ediyor” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1904 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim